Home » Over ons

Wij maken lichtgewicht slaapzakken van gecertificeerd dons. Patizon slaapzakken worden gemaakt in Europa door professionals.
Patizon.nl levert high-end slaapzakken van het Tsjechische merk PATIZON. Als "Authorized Reseller" kun je bij mij terecht voor advies over welke slaapzak voor jou het beste is en ben je verzekerd van uitstekende service. Ik verkrijg de slaapzakken rechtstreeks vanuit het hoofdkantoor in Tsjechië, daardoor is de levertijd wellicht iets langer dan je gewend bent. Bestel je slaapzak online, haal hem op of laat het thuisbezorgen op een adres naar keuze.
Meer weten over het bedrijf PATIZON? Lees dan onderstaande info even door, zo kom je meer te weten over welke professionals jouw slaapzak gemaakt hebben.

Wij zijn gepassioneerde perfectionisten die zich richten op het kleinste detail en hoge verwachtingen hebben van een product dat we buiten gebruiken. Daarom moesten we ons eigen perfecte product maken. Functionaliteit is voor ons net zo belangrijk als het ontwerp. Om hiervoor te zorgen, vervaardigen we onze slaapzakken thuis in Tsjechië. Dat is de enige manier om de beste kwaliteit te leveren, te handelen als een verantwoordelijk bedrijf en onze impact op het milieu te verminderen.

We hebben altijd gedroomd om onze eigen uitrusting te hebben als we op reis waren, op expeditie waren of tegen bergwanden opklommen. En aangezien een goede nachtrust een zeer belangrijk onderdeel is van elke outdoor-expeditie, kristalliseerde het al snel uit tot een idee om zelf slaapzakken te ontwerpen van dons. Patizon volgde al snel met zijn eerste warme baggies die naar de wereld kwamen.

Onze slaapzakken bereikten enkele van de hoogste toppen ter wereld: Manaslu en Lhotse. Ze hebben geholpen om in de winter het Baikalmeer over te steken. Maar ze zijn niet alleen geschikt voor grote expedities. Ze zijn geweldig, waar u ook heen gaat, wat uw doel ook is.

Nu zul je waarschijnlijk zeggen dat het allemaal klinkt als een goed filmverhaal ... Maar hier zijn we dan en we zijn er trots op te kunnen zeggen dat we een van de beste slaapzakken ter wereld hebben.

Patizon-team

Over Patizon.nl | Authorized Reseller

Patizon.nl is een onderdeel van Matterhorn B.V.. Patizon.nl is authorized reseller en dealer van patizon donzen slaapzakken in de Benelux.