De beste slaapzak van ganzendons

De ene slaapzak van Patizon is de andere niet en daarom hebben we een aantal verschillende lichtgewicht slaapzakken van dons ontwikkeld zodat je de beste slaapzak kan vinden die precies bij je past. Bestel de winterslaapzak G1200 als je iets zoekt voor extreme kou en kies voor een G400 als je een zomerslaapzak wil kopen. De G800 is een echte allrounder en is geschikt voor 4-seizoenen kampeer-plezier. Alle donzen slaapzakken zijn gemaakt van hoogwaardig Europees ganzendons en worden gemaakt in Europa.

Welke donzen slaapzak heb ik nodig?

Bedenk in eerste instantie waar je wil gaan slapen. Waar ga ik heen en wat is de temperatuur op die plaats 's nachts. Als het niet kouder wordt dan 10 graden, dan is de G 400 de beste keus. Kom je op plekken die variëren van +15 tot aan 0, dan kun je beter een G 800 nemen; die is meer allround en biedt dan een betere bescherming. Ga je echt de kou in, dus kamperen in de winter of met vergelijkbare temperaturen, dan is de G1200 de beste keus. Maximale bescherming tegen de kou.

Welke slaapzakken van ganzendons heeft Patizon?

Het assortiment van Patizon is beperkt. Tenminste, als je gewend bent om te kiezen tussen veertig motiefjes. Bij Patizon doen we dat anders; hier leggen we de nadruk op functionaliteit en laten alle poespas er omheen weg. Er zijn momenteel drie modellen verkrijgbaar die het hele spectrum beslaan van mogelijkheden waarvoor je een slaapzak met dons kan gebruiken. Om je dan toch nog wat keuzestress te bezorgen hebben we wel wat kleurtjes waar je uit kan kiezen.

Patizon G 400 - een zomerslaapzak van slechts 615 gram

Deze slaapzak is voor wie lichtgewicht op vakantie wil: een rugzak-vakantie, een fietsvakantie of lekker treinen door Europa. Het weegt niets, maar is warm genoeg om nog bij 2 graden te kunnen slapen. Deze slaapzak is geschikt voor het voorjaar, de zomer en het najaar als het niet te fris is.

Patizon G 800 - een allround slaapzak voor vier seizoenen

Als je het hele jaar door kampeert en buiten slaapt, dan is de Patizon G 800 precies wat je zoekt. Hij biedt in alle seizoenen genoeg comfort om lekker te kunnen slapen, al zijn de meest extreme condities natuurlijk misschien wat overdreven. Combineer de slaapzak met een thermo-liner en dan zal hij ook goed van pas komen als je gaat winter-kamperen.

Patizon G 1200 - trotseer de kou

Niemand zal je ooit nog een lafaard noemen als je terugkomt van je Noordpool expeditie of je vakantie naar Lapland. Een rondje Poolcirkel wordt een makkie, net als slapen op een bergtop in de Alpen. De G 1200 is gemaakt voor extreme kou en is ng comfortabel tot -14 graden onder nul! Je kan je tent wel thuis laten, want meer heb je met de dikste en warmste slaapzak van dons niet nodig.

Gecertificeerd ganzendons uit Europa

Alle slaapzakken van Patizon worden gemaakt met hoogwaardig gecertificeerd ganzendons uit Polen. De slaapzakken worden gemaakt in Tsjechië. Een volledig Europees product met een eerlijke productie.