Home » Slaapzakken

Donzen Slaapzakken van premium kwaliteit

Donzen Slaapzakken van patizon zijn van een hele andere orde dan je wellicht gewend bent. De voornaamste reden is dat de slaapzak van dons getest en ontworpen woeden door de eigenaren zelf. Ze gaan op pad in de meest extreme omstandigheden om zo alle foutjes op te sporen die nog opgelost moeten worden. Ook wanneer ze ontdekken dat er te veel elementen op de slaapzak zitten, noteren ze dat en passen ze het ontwerp aan.

Een donzen slaapzak van patizon wordt gemaakt in Tsjechië met een hoge kwaliteit gecertificeerd dons uit Polen.

Er zijn drie series beschikbaar: G 400, G 800 en de G 1100. Meer over de verschillen tussen de slaapzakken in deze series vind je onderaan de pagina.

Welke donzen slaapzak heb ik nodig?

Bedenk in eerste instantie waar je wil gaan slapen. Waar ga ik heen en wat is de temperatuur op die plaats 's nachts. Als het niet kouder wordt dan 10 graden, dan is de G 400 de beste keus. Kom je op plekken die variëren van +15 tot aan 0, dan kun je beter een G 800 nemen; die is meer allround en biedt dan een betere bescherming. Ga je echt de kou in, dus kamperen in de winter of met vergelijkbare temperaturen, dan is de G1200 de beste keus. Maximale bescherming tegen de kou. Lees ook deze pagina met de keuzehulp voor extra informatie over welke donzen slaapzak heb ik nodig?

Welke slaapzakken van ganzendons heeft Patizon?

Het assortiment van Patizon is beperkt. Tenminste, als je gewend bent om te kiezen tussen veertig motiefjes. Bij Patizon doen we dat anders; hier leggen we de nadruk op functionaliteit en laten alle poespas er omheen weg. Er zijn momenteel drie modellen verkrijgbaar die het hele spectrum beslaan van mogelijkheden waarvoor je een slaapzak met dons kan gebruiken. Om je dan toch nog wat keuzestress te bezorgen hebben we wel wat kleurtjes waar je uit kan kiezen.

Patizon G 400 - een zomerslaapzak van slechts 675 gram

Deze slaapzak is voor wie lichtgewicht op vakantie wil: een rugzak-vakantie, een fietsvakantie of lekker treinen door Europa. Het weegt niets, maar is warm genoeg om nog bij 2 graden te kunnen slapen. Deze slaapzak is geschikt voor het voorjaar, de zomer en het najaar als het niet te fris is.

Patizon G 800 - een allround slaapzak voor vier seizoenen

Als je het hele jaar door kampeert en buiten slaapt, dan is de Patizon G 800 precies wat je zoekt. Hij biedt in alle seizoenen genoeg comfort om lekker te kunnen slapen, al zijn de meest extreme condities natuurlijk misschien wat overdreven. Combineer de slaapzak met een thermo-liner en dan zal hij ook goed van pas komen als je gaat winter-kamperen.

Patizon G 1100 - trotseer de kou

Niemand zal je ooit nog een lafaard noemen als je terugkomt van je Noordpool expeditie of je vakantie naar Lapland. Een rondje Poolcirkel wordt een makkie, net als slapen op een bergtop in de Alpen. De G 1100 is gemaakt voor extreme kou en is n0g comfortabel tot -14 graden onder nul! Je kan je tent wel thuis laten, want meer heb je met de dikste en warmste slaapzak van dons niet nodig.

Gecertificeerd ganzendons uit Europa

Alle slaapzakken van Patizon worden gemaakt met hoogwaardig gecertificeerd ganzendons uit Polen. De slaapzakken worden gemaakt in Tsjechië. Een volledig Europees product met een eerlijke productie.

 

Zomerslaapzak van patizon.
Trekking slaapzak van patizon.
Slaapzak van ganzendons om in te slapen als je gaat kamperen met de tent.