Home » Slaapzakken » Eendendons » DPro 290

Patizon DP290 Eendendons slaapzak

Een eendendons slaapzak van patizon is van uitmuntende kwaliteit. Volledig gefabriceerd in Europa (Tsjechië) met gecertificeerd eendendons uit Polen. Eendendons is wat minder schaars dan ganzendons en daarom zijn de slaapzakken met eendendons wat vriendelijker geprijsd. De slaapzakken worden getest door atleten in extreme omstandigheden op grote hoogtes en door minder stoere jongens tijdens een fietsvakantie of motorvakantie bijvoorbeeld. Een eendendons slaapzak van patizon kun je het hele jaar door gebruiken en gaat erg lang mee. De slaapzakken van eendenons zijn wat ruimer gesneden, waardoor je nog comfortabeler slaapt. 

DPro slaapzakken zijn er met rits aan de linker of rechterzijde, waardoor ze ook eenvoudig aan elkaar geritst kunnen worden. 

 

De DPro290 slaapzak is de perfecte combinatie van lichtgewicht, goede isolatie en klein pakvolume, maar desondanks met alle patizon technische specificaties. Op de DPro290 slaapzak kun je vertrouwen in al je zomerse kampeeravonturen. Of tijdens winterhikes natuurlijk, want het is de perfecte slaapzak voor gebruik in berghutten.